U POSETI: BMW Delta Motors

Pozdrav svima! Dobrodosli u treci deo naseg serijala ''U Poseti''. Ovog puta smo hteli da proverimo koliko se BMW-ov salon u Beogradu promenio za nekoliko meseci. Da se podsetimo, mi smo krajem oktobra posetili BMW-ov salon u Radnickoj ulici, i uverili se da je ponuda modela bogata. Nasu drugu posetu smo obavili krajem januara, i pogledajte sta smo zabelezili.

BMW-ov salon, Delta Motors nalazi se u Radnickoj ulici broj 8, kod Ade Ciganlije. Prvo sto moramo da pohvalimo jeste radno vreme kako salona, tako i servisa. Ako zelite da Vaseg ljubimca odvezete na redovni servis, to mozete uciniti radnim danom od 08:30 - 16:30, kao i subotom od 09:00 - 14:00. Medjutim ukoliko zelite, kao mi, da dodjete da pogledate neke od najnovijih BMW modela i da porazgovarate o njima, to mozete uciniti radnim danima od 08:30 do 19:00, odnosno subotom od 09:00 do 15:00.


Sto se tice samog poslovnog objekta, treba napomenuti da je u okviru BMW-a i kompanija MINI, cija se zgrada nalazi iza BMW-ove. Kada udjete, sa desne strane Vas ocekuju BMW prateca oprema: patosnice, lanci, privesci, itd... Dok sa leve strane nestrpljivo cekaju najnoviji BMW modeli.

Da se podsetimo, u oktobru je selekcija izlozenih modela bila sledeca: BMW 1 Series, 2 Series Active Tourer, 4 Cabrio, 3 Series, X2, 5 Series, X1, X3, X4, X5, X6 i 6 Series GT. Ako vas vise zanima o pomenutim modelima procitajte nas clanak o prvoj poseti BMW-u.


Sredinom januara ove godine ponovo smo posetili salon Delta Motorsa, i uocili da se ponuda modela promenila. Odmah po ulasku, umesto serije 1 i serije 3, ovog puta su bio izlozen X1 i elektricni model i3. Na ''centralnom'' mestu na kome je bio model X2 u zlatnoj boji, ovog puta je prikazan model X6. Takodje, za razliku od proslog puta, model X2 je bio prikazan u crnoj boji :) dok je veca novina novi X4. Naime, proslog puta je bio prikazan stari X4, dok je ovog puta posetiocima na raspolaganju bio restilizovani model.

Serija 4 je proslog puta bila prikazana samo u kabriolet verziji, dok su ovog puta bili izlozeni i kabrio i coupe verzija. Model serije 5 bio je izlozen u verziji 520d, dok je u njegovoj senci bio model X3. Po nama 2 najnezanimljivija modela u salonu su bili serija 2 AT i serija 1.


Medjutim, ono zbog cega smo dosli jeste serija 8. Naime, kada smo u oktobru dosli u posetu, ocekivali smo pomenuti model, buduci da smo dosli samo par dana nakon srpske premijere.
 Nazalost, 'osmica' nije bila tu, i u salon je dosla tek krajem godine. Ovog puta smo je 'upecali' i bili zadivljeni :) 



Sredinom februara smo se ponovno zaputili na dobro poznatu adresu, da vidimo do kojih promena je doslo. Najveca novina bila je da je umesto modela X6, bila predstavljena nova BMW serija 3. Verzija 320d ima 194KS i 400Nm obrtnog momenta, u trenutku nase dolaska je bio u beloj boji, doke je samo par dana kasnije predstavljena i braon verzija. Takodje, pocetkom marta se ocekuje i zeleni M4 Cabrio, i jedva cekamo da ga slikamo :) Za vise slika iz BMW salona, posetite nas Instagram profil.

Za vise informacija posetite BMW Srbija sajt

Comments